Happy journey!

Op dinsdagochtend word ik wakker met gemengde gevoelens. Aan de ene kant hebben we heel veel leuke dingen op het programma staan vandaag, maar aan de andere kant zal het ook onze laatste dag in India zijn. De tijd is veel te snel gegaan en ik had hier zo nog...

Selecteren & interviews

Ons weekend was relatief rustig. We hadden alleen op zaterdag ochtend nog een korte les op het programma staan. Voorafgaand aan die les hebben we de eerste resultaten voor de eindopdracht bekeken en we willen deze met de kinderen doornemen. Sommigen van hen hebben al erg mooie zelfportretten gemaakt en...

Ongeremd enthousiasme

Woensdagochtend was het tijd voor alweer de derde workshop dag. Wederom zitten de kinderen ons keurig op te wachten als we het lokaal inlopen. Ze hebben niet alleen talent, ze zijn ook nog eens super gemotiveerd. We beginnen de ochtend met het bespreken van de resultaten van dinsdag. Ze moesten...

Een week in één dag

We maken zoveel mee hier in India dat het heel moeilijk is ons voor te stellen dat we hier pas vijf dagen zijn, onmogelijk is om te onthouden wat we allemaal meemaken, en heel lastig is om tijd te vinden voor het schrijven en bijhouden van het blog. Vandaag was...

Warm welkom & selfies

[caption id="attachment_59" align="alignright" width="300"] Afscheid op Schiphol[/caption] Na maanden van voorbereiding was het afgelopen zaterdag zover, onze reis naar India gaat beginnen. Na in de ochtend nog snel wat laatste dingen in mijn rugzak te hebben gepropt vertrek ik met de trein naar Schiphol. Daar heb ik afgesproken met Jan,...

Dit ben ik

Twee jaar geleden hoorde ik voor het eerst van Photo Projects for Children. Ik vond het zo’n mooi gegeven en daarom heb ik toen geholpen met het geven van de fotografie workshops op de Rehoboth school in Naarden. Ik vind het heel leuk om kinderen te leren fotograferen, zij hebben...